LIIKE LUO TUNNETTA

Mitä sinä tunnet?

Me Kuntoliikkeellä pyrimme pitämään kuntosaliharjoituksesi mukavina ja hauskoina, mutta kuitenkin tarpeeksi tehokkaina. Otamme lähtötilanteen tarkasti huomioon, ja harjoittelu on nousujohteista lähtötilanteesta riippumatta.

Kuntosaliharjoittelussa kuntosi kasvaa, paino tippuu, ja opit runsaastii uusia asioita kuntoilusta ja ruokavalioista. Personal trainerin kanssa harjoittelevat saavuttavat tuloksia yleensä nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat. Lisäksi nämä opitut asiat kulkevat mukanasi läpi koko elämän.

Oikeanlainen harjoittelu parantaa oloa fyysisesti, mutta ennenkaikkea myös henkisesti. Tämän vuoksi sanonta ”liike on lääke”, pitää täysin paikkansa. Vai sanottaisiinko nyt, että ”Kuntoliike on lääke”?

Haluatko pudottaa painoasi 5 kiloa kesää kohti? Tai entäpä -10kg? Onko sinulla tarkoitus tehdä elämäntaparemontti ja laihduttaa reilusti yli 10kg? Näissä kaikissa tavoitteissa onnistumme paljon todennäköisemmin yhdessä kuin erikseen!

Otamme ihmisen vastaan omana itsenään, joten olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

HINNASTO

Lyhyillä valmennuksilla saat hyvät valmiudet itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun tai kotitreenaamiseen.

Valmentajan ohjatessa liikkeiden oikeat tekniikat opit treenaamaan turvallisesti mutta tehokkaasti!

Haluatko tehokkaan alun kohti kevyempää, vahvempaa ja energisempää itseäsi?

Jo 10 harjoituskerran aikana kehosi alkaa kiinteytyä ja tunnet lihasten vahvistuvan.

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 10 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 20 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!

Vuosipaketti kestävään elämänmuutokseen ja varmalle onnistujalle!

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 40 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!