LIIKE LUO TUNNETTA

Mitä sinä tunnet?

Tiesitkö, että liike luo tunnetta? Liikkumisella voi saada aikaan hyvää oloa, onnistumisia. Sillä voi saada aikaan myös epämukavuutta, epäonnistumisia ja muita vastaavia tuntemuksia. Tunteita se herättää joka tapauksessa!

Me Kuntoliikkeellä pyrimme pitämään kuntosaliharjoituksesi mukavina ja hauskoina, mutta kuitenkin tarpeeksi tehokkaina! Meillä sinun ei tarvitse ärsyyntyä ja olla pelkästään epämukavuusalueella.

Kuntosaliharjoittelussi kuntosi alkaa kasvamaan, paino tippumaan ja opit rutkasti uusia asioita kuntoilusta ja ruokavalioista. Kaiken lisäksi nämä opitut asiat kulkevat mukanasi läpi koko elömän. Personal trainerin kanssa harjoittelevat saavuttavat tuloksia yleensä nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat.

Oikeanlainen harjoittelu siis parantaa oloasi fyysisesti, mutta ennenkaikkea myös henkisesti. Tämän vuoksi sanonta ”liike on lääke”, pitää täysin paikkansa. Vai sanottaisiinko, että ”Kuntoliike on lääke”?

Haluatko pudottaa painoasi -5kg kesää kohti? Entä -10kg? Onko sinulla tarkoitus tehdä elämäntaparemontti ja laihduttaa reilusti yli 10kg?

Otamme ihmisen vastaan omana itsenään, joten olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

HINNASTO

Lyhyillä valmennuksilla saat hyvät valmiudet itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun tai kotitreenaamiseen.

Valmentajan ohjatessa liikkeiden oikeat tekniikat opit treenaamaan turvallisesti mutta tehokkaasti!

Haluatko tehokkaan alun kohti kevyempää, vahvempaa ja energisempää itseäsi?

Jo 10 harjoituskerran aikana kehosi alkaa kiinteytyä ja tunnet lihasten vahvistuvan.

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 10 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 20 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!

Vuosipaketti kestävään elämänmuutokseen ja varmalle onnistujalle!

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 40 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!