LIIKE LUO TUNNETTA

Mitä sinä tunnet?

PT-Tomi tässä terve! Olen toiminut Kuntoliikkeellä PT:nä noin viisi vuotta. Otan nyt uusia asiakkaita vastaan, ja sinulla on nyt mahdollisuus käynnistää kuntosaliharjoittelu turvallisesti ja ennenkaikkea tehokkaasti! Otan lähtötilanteen tarkasti huomioon, ja harjoittelu on nousujohteista lähtötilanteesta riippumatta.

Miltä kuulostaisi alkulämmittelyt ainolanpuistoon kävellen ja perään tehokas 45 minuutin kuntosalitreeni rauhallisella kuntosalilla? No tietysti erittäin hyvältä!

Oman PT:n kanssa treenatessa kunto kasvaa, paino tippuu, ja opit runsaasti uusia asioita kuntoilusta. Personal trainerin kanssa harjoittelevat saavuttavat tuloksia yleensä nopeammin ja varmemmin, sekä opitut asiat kulkevat mukanasi läpi koko elämän.

Haluatko pudottaa painoasi 5 kiloa kesää kohti? Tai entäpä -10kg? Onko sinulla tarkoitus tehdä elämäntaparemontti ja laihduttaa reilusti yli 10kg? Tai haluatko tuntea olosi yksinkertaisesti vain paremmaksi? Näissä kaikissa tavoitteissa onnistumme paljon todennäköisemmin yhdessä!

Otan ihmisen vastaan omana itsenään, joten olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

PT-STARTTI
4 yhteistreeniä
239
Tehostartti kuntosaliharrastuksen aloitukseen. Sisältää kuntosaliohjelman suunnittelun tavoitteesi mukaisesti.
Osta
PT-PAKETTI
10 Yhteistreeniä
597
Tai 199€/kk. Sisältää kuntosaliohjelman lisäksi ruokavalio-ohjeistuksen.
Osta
DUO-PAKETTI
10 Yhteistreeniä
834
Kaksi valmennettavaa, -30% normaalista hinnasta! 139€/kk per henkilö kolmen kuukauden ajan.
Osta

LISÄPALVELUT:

Inbody – kehonkoostumusmittaus 20€

3kk kuntosalikortti valmennuksen ajaksi -50%