LIIKE LUO TUNNETTA

Mitä sinä tunnet?

Tiedämme, että liike luo tunnetta. Liikkumisella saadaan aikaan voimakasta hyvää oloa, tai sitten jonkinlaista ärsytyksen ja epämukavuuden sekoitusta. Tunteita se herättää joka tapauksessa!

Me Kuntoliikkeellä pyrimme pitämään kuntosaliharjoituksesi mukavina, hauskoina ja tarpeeksi helppoina, jotta turhilta turhautumisen tunteilta vältytään. 

Kumpaa sinä haluaisit tuntea? Tehokkaan treenin jälkeistä hyvää oloa? Siihen kuluu mm. positiivisuutta, innokkuutta, motivoituneisuutta, ja onnistumisen tunnetta.

Kuntosi kehittyy, paino tippuu ja opit rutkasti uusia asioita kuntoilusta ja ruokavalioista. Kaiken hyvän lisäksi nämä opitut asiat kulkevat mukanasi läpi koko elömän. Lisäksi Personal trainerin kanssa harjoittelevat saavuttavat tuloksia nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat. 

Oikeanlainen harjoittelu siis parantaa oloasi fyysisesti, mutta ennenkaikkea myös henkisesti. Tämän vuoksi sanonta ”liike on lääke”, pitää täysin paikkansa. Vai sanottaisiinko, että ”Kuntoliike on lääke”?

Haluatko pudottaa painoasi -5kg kesää kohti? Entä -10kg? Onko sinulla tarkoitus tehdä elämäntaparemontti ja laihduttaa reilusti yli 10kg? Kaikkeen näihin saat neuvontaa ilmaisessa konsultaatiossa Kuntoliikkeen Personal trainereilta!

Otamme ihmisen vastaan omana itsenään, joten olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

VALMENNUS KUNTOSALILLA

Personal Training valmennuspaketit toteutetaan pääsääntöisesti Kuntoliikkeen kuntosalilla.

Kuntosalilla pidämme asiakasmäärät maltillisina, joten sali on yleensä rauhallinen. Näin pystymme keskittymään valmennuksiin, kun harvemmin on tarvetta odotella vapautuvia laitteita.

HINNASTO

Lyhyillä valmennuksilla saat hyvät valmiudet itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun tai kotitreenaamiseen.

Valmentajan ohjatessa liikkeiden oikeat tekniikat opit treenaamaan turvallisesti mutta tehokkaasti!

Haluatko tehokkaan alun kohti kevyempää, vahvempaa ja energisempää itseäsi?

Jo 10 harjoituskerran aikana kehosi alkaa kiinteytyä ja tunnet lihasten vahvistuvan.

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 10 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 20 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!

Vuosipaketti kestävään elämänmuutokseen ja varmalle onnistujalle!

TULOSTAKUU! Jos emme saa kehitystä aikaan 40 harjoituskerran aikana, niin hyvitämme sinulle 100% treenipaketin hinnasta!