HYVINVOINTIKESKUS KUNTOLIIKE OY

Teemme parhaamme parempivointisen Oulun eteen!

Yrittäjät Tomi Alatalo ja Ella Ikäheimo perustivat yrityksen marraskuussa 2017.
Palveluina oli tuolloin hieronta ja personal training omassa PT-studiossa (Nykyisin hierontaliike).

Vain vuosi kerkesi kuitenkin kulua, kun tilaisuuden auettua siirryimme jatkamaan Kuntokeskus Performancen kuntosalitoimintaa 1.1.2019.

Tällä hetkellä toimimme kahdessa eri toimipisteessä;

Kuntosali ja hierontaliike sijaitsevat molemmat Oulun keskustassa isokadun varrella.

Kuntosali osoitteessa Isokatu 4, sisäänkäynti heikinkadun puolella

Hierontaliike osoitteessa Isokatu 11 (Aivan  Oulun tuomiokirkon vieressä)

TERVETULOA!

Terveisin,

Tomi ja Ella, Kuntoliike

 

Ella Ikäheimo

Olen Valviran laillistama koulutettu hieroja, Trainer4You lisensoitu personal trainer, kuntosalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja. Olen on suorittanut myös hierojan erikoisammattitutkinnosta urheilijan lihashuolto, nivelten liikkuvuuden edistäminen ja kivun hoito -osiot.

Olen on harrastanut aktiivisesti kuntosaliharjoittelua useamman vuoden, minkä innoittamana hakeuduin personal trainer -koulutukseen vuonna 2015. Tämän jälkeen opiskelu koulutetuksi hierojaksi tuntui luontevalta jatkolta valmentamisen rinnalle.

Hieronnassa pyrin aina asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Minulta saa myös mukaan neuvoja ja vinkkejä omatoimiseen lihashuoltoon.

Yhteistyötä olen tehnyt mm. bikini fitness kilpailijan sekä lentopalloilijan kanssa. Ammattitaidon kehittäminen on tärkeää, minkä takia fysioterapeutin opinnot kiinnostavat.

Olen Hyvinvointikeskus Kuntoliike Oy hallituksen jäsen sekä toinen perustajista.

 

Tomi Alatalo

Autan, ohjeistan ja motivoin sinua pitkin kuntoilupolkuasi. Omaan vuosien kokemuksen kuntosaliharjoittelusta, kehonhuollosta ja hierontatyöni kautta myös ihmisen anatomiasta. Tällä hetkellä itse tutustun enemmän kestävyysharjoitteluun, ja osallistuin ensimmäisen kerran puolimaratooniin toukokuussa 2019!

Olen harrastanut kuntosaliharjoittelua noin 8 vuotta, ja haluan jakaa tätä kokemuksen sekä koulutuksen tuomaa tietotaitoa asiakkailleni.

Olen Hyvinvointikeskus Kuntoliike Oy:n toimitusjohtaja sekä toinen perustajista.

Lisäksi olen Trainer4You lisensoitu Personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja (v. 2015), sekä Valviran laillistama Koulutettu hieroja
(v. 2017-2018).

TILAT

 

Hierontapistellä on valmennusstudio, jossa
voidaan järjestää yksityistreenien lisäksi myös ryhmäliikuntaa.

Kuntosali koostuu laadukkaista Matrix-, Precor-, ja Technogym -laitteista. Osa varsinkin Technogymin laitteista on vanhempaa mallia, mutta hyväksi todettuja!